logo

З Божої милості відбулась 22 поїздка на південь.

З Божої милості відбулась 22 поїздка на південь. Хоча їдемо не вперше, та щоразу тривожимось аби встигнути роздати все що веземо. Дедалі більше обстрілів і небезпеки, але думка про те, що люди нас чекають і потребують допомоги, нас однозначно надихає їхати.

Цього разу основним завданням було завезти 250 подарунків для дітей. Та щоб це зробити треба проїхати 6 сіл в херсонській області, де постійно обстріли, горять будинки та й сама земля. Ми заздалегідь дізнаємося скільки приблизно дітей у кожному селі. Тож коли потрапляємо в село все робимо оперативно але з посмішкою, діти дуже чекають подарунків. Їх щирі емоції варті всіх зусиль

Між тим, в одному селі віддали ліки людям які просили, в іншому – інгалятори для бабусі з астмою.
Ще в одному селі, даруючи подарунок хлопчику з синдромом дауна, відвідали його дім і сім’ю. Ця багатодітна сім’я проживає без батька. Всім опікується мама, також у них тимчасово проживають військові. Тож, ми вирішили залишити їм генератор, що буде великою підтримкою їх життя. Після наших розмов жінка розповіла що християнка і що насправді, вони молились про генератор. Вона не сподівалась, що Бог так швидко відповість.

Любов завжди так і діє: вона дбає про слабких, про бідних, про зневірених; діє там, де ніхто цього не чекає.
Вдячні Богові за охорону під час поїздок і щасливі, що через нас Він знову нагадує людям про свою вірність і любов.