logo

Працівників «Агапе Україна» разом з родинами, з 10 по 15 грудня 2023 року гостинно приймав Evangelisches Allianzhaus

Працівників «Агапе Україна» разом з родинами, з 10 по 15 грудня 2023 року гостинно приймав Evangelisches Allianzhaus в місті Бад-Бланкенбург.

Ці дні були насиченими та цікавими екскурсіями, біблійними роздумами, душеопікунськими розмовами, відвідуванням служіння «Молодь з місією», походами на визначні місця Бад-Бланкенбурга та його околиць.
В один з вечорів відбулося вручення державної нагороди , Орден Білого Хреста « HONOR ET GLORYA” нашим партнерам Perspektive Forum Disability Working Group (EAD) Martina Köninger , Evangelische Allianz in Deutschland ,Dr. Reinhardt Schink, GLOBEX Aleksander Moor, Evangelisches Allianzhaus Bad Blankenburg, Gabriele Fischer-Schlüter, YWAM Bad Blankenburg, Susanne Chmell, які з перших днів війни приймали активну участь в процесі евакуації людей з інвалідністю до Європи, а також протягом двох років агресії росії надають гуманітарну допомогу для людей з інвалідністю та населенню, яке проживає в прифронтовій зоні.

І цього разу ми також повернулися в Україну з гуманітарною підтримкою: подарунками для 250 дітей з Херсонщини, з генераторами та засобами реабілітації для людей з інвалідністю.
Щиро дякуємо , нашим німецьким друзям , за подаровану можливість відновлення та духовної підтримки в такий не простий час для кожного українця.
Дякуємо за допомогу населенню України.

Молимося за мир в нашій країні та продовжуємо підтримувати наших захисників та мирне населення.
Разом до Перемоги