logo

Сам Бог послав вас до нас. Ми щиро дякуємо за увагу та якісні подарунки для діток.

❤️«Сам Бог послав вас до нас. Ми щиро дякуємо за увагу та якісні подарунки для діток. Завдяки ВАМ наша віра не згасає. Дякуємо за солодощі. Передайте величезну подяку ВСІМ хто має відношення до подарунків» – слова подяки жителів Херсонської області.
‼️Стартувала надважлива місія працівників «Агапе Україна» – роздача пасхальних подарунків дітям прифронтових територій.
Діти війни… Вони пережили окупацію і зараз проживають в прифронтових селах, поряд з якими ідуть страшні бої. Постріли гармат і вибухи снарядів не припиняються ні вдень ні вночі. Дітки добре розбираються де вихід де прихід , який калібр бʼє, вони добре знають , який дрон літає комікадзе чи розвідник. У них немає емоцій, дивишся такі гарненькі дитячі обличчя, а погляд дорослих людей. Коли працівники центру роздавали подарунки вони брали до рук коробки , скромненько дякували та швиденько розходились, бо їх так навчило життя в зоні бойових дій ,адже в будь який момент може прилетіти дрон і скинути вибухівку.
Під час поїздки вдалося відвідати пʼять сіл Херсонщини і роздати 250 подарунків , а також медикаменти та засоби гігієни дорослим.
🤗Щиро дякуємо ВСІМ друзям і партнерам за підтримку та допомогу. Бог знає кожного з вас. Ви подарували радість і щастя дітям прифронтових територій💙💛