logo

Святкові зустрічі студій «Творчість» та «Джой» одні з перших розпочали низку різдвяних заходів в приміщенні церкви «Фіміам».

Святкові зустрічі студій «Творчість» та «Джой» одні з перших розпочали низку різдвяних заходів в приміщенні церкви «Фіміам».

В суботу, 23 грудня волонтери організації « Агапе Україна» спільно з церквою « Фіміам» провели дві зустрічі, одна для діток з інвалідністю, а інша для молоді з інвалідністю та членів їхніх сімей.

На запрошених гостей чекали гарні декорації, урочиста музика, цікава програма, смачне пригощення і, звісно, подарунки. Особливістю заходів було те, що кожен бажаючий міг взяти участь у програмі. А охочих виявилося чимало, — пісні та вірші лунали один за одним, особливо активними були дітки з інвалідністю.
Звертаючись до учасників програм, старший пастор церкви, Олександр Ткачук цікаво інтерпретував різдвяну історію. Він зауважив, що Різдво — це Божий інструмент, щоб «відремонтувати» стосунки з Богом, які були «поламані» в Едемському саду. Адже, подібно, як у нас ламаються різні прилади, можуть бути й зламані стосунки як з людьми, так і з Богом. Тому, через народженого Христа стало можливим відремонтувати стосунки, в першу чергу, з Богом та один з одним.

На сам кінець усі діти та молоді люди отримали подарунки від організаторів — пакет фруктів, календар та пакунок «Сумка Самарянина».