logo

Акція добра набирає обертів

Уже втретє християни Євангельської церкви «Фіміам» спільно з громадською організацією Реабілітаційний комплекс «Агапе Україна» збирають кошти, аби придбати продуктові набори та поблагословити ними сім’ї, у котрих є люди з інвалідністю. Не став винятком і 2021 рік. Відтак напередодні свята Народження ІСУСА ХРИСТА вони роздали смачні подарунки 200 родинам із Луцька, Волині та інших областей України.

Першого разу акцію «Допоможи ближньому» провели в грудні 2020 року. Вона була приурочена 15-ій річниці з дня започаткування праці з людьми з інвалідністю в церкві «Фіміам». Назву обрали не випадково, бо ж часто люди з серйозними проблемами зі здоров’ям не отримують пенсію або соціальну допомогу, що дозволяла б їм задовольнити принаймні базові щоденні потреби, та змушені відмовляти собі в елементарних речах. Саме тому такі продуктові набори є для них великою підтримкою.

Минулого року учасниками акції стали 100 сімей, де проживають діти або дорослі з інвалідністю. Цього ж разу кількість родин була вдвічі більшою.

Радію, мов дитина, що нам вдалося це зробити. Насправді – блаженніше давати, аніж брати, – каже одна з засновниць ГО «Агапе Україна» Наталія Больчук. – Коли ми відвідували сім’ї, люди просто не хотіли нас відпускати. Вони дуже зголодніли за простим спілкуванням та увагою. Сподіваюсь, що продуктові набори зроблять Різдво для цих сімей хоча б трішки святковішим.

Варто зауважити, що цьогоріч акцію «Допоможи ближньому»  фінансово підтримали звичайні українці з церкви «Фіміам», Реабілітаційного комплексу «Агапе Україна», а також партнери організації. Долучилась і декілька  родин з-за кордону. Тож висловлюємо надзвичайну вдячність кожному з них за небайдужість до потреб інших людей.

 

Приєднуйтесь до нас в соцмережах:

Facebook

Instagram 

Youtube

Telegram