logo

Напередодні свята Народження ІСУСА ХРИСТА і діти, і дорослі мріють про дива.

Напередодні свята Народження ІСУСА ХРИСТА і діти, і дорослі мріють про дива. Діти, які пробули під рашистською окупацією, нині найбільше радіють визволенню. А невелике диво у вигляді подарунків на Різдво спробувала для них зробити команда Громадської організації «Агапе Україна».
 
Всі підготовлені пакунки, а також продуктові набори, ковдри, памперси та ліки роздали в кількох населених пунктах Миколаївщини та Херсонщини. Окрім того, подарували генератор військовим із 30 ОМБр, адже саме завдяки нашим Героям ми можемо продовжувати працювати в тилу і приїжджати з допомогою на повернуті Україні території.
 
Надзвичайно дякуємо всім, хто долучився фінансово чи в будь-який інший спосіб підтримав поїздку на південь. Серед них – працівники #Агапе_Україна, евакуйовані до країн ЄС родини з людьми з інвалідністю разом із Сергієм та Наталею Больчуками Serhii Nataliya Bolchuk , підприємиця Ірина Чернецька, християни з Європейського Євангельського Альянсу European Evangelical Alliance , @Freie Evangelische Gemeinde Borken, організації Hoffnung für Dich e.V. , Мартіні Кьонінгер, Фелікс Шульте та багато інших. Окремо висловлюємо вдячність за сприяння у вирішенні організаційних питань Волинська обласна державна адміністрація.
 
Якщо дозволить ГОСПОДЬ, наступна поїздка відбудеться у січні.