logo

Чергова поїздка на Херсонщину була найризикованіша, так як команда ” Агапе Україна” відвідала села біля берега Дніпра.

” Я зайшов в будинок, в кімнаті сиділа дівчина в якої церебральний параліч, вона через хворобу не може розмовляти . Я глянув , а в неї в волоссі сивина …. Я обійняв ії , вона глянула на мене таким поглядом , що я не можу забути ті очі… Клята війна забрала дитинство в дітей, а в декого з них забрала батьків. Війна, яка зруйнувала життя всіх людей, особливо дітей та людей з інвалідністю” – поділився болючим враженням про поїздку організатор Григорій Волощук.

Чергова поїздка на Херсонщину була найризикованіша, так як команда ” Агапе Україна” відвідала села біля берега Дніпра.

Перше село , двісті дворів і в кожному будинку по дві три людини, в основному всі пенсійного віку. Багато людей хворих, після інсульту, ДЦП, цукровий діабет. Роздали всі крісла колісні , ходунці , пелюшки, памперси, ліки від цукрового діабету. В цьому селищі також роздали 130 продуктових наборів та пасхальних булок, 150 пледів , 150 наборів миючих засобів , а також подарували генератор, бо в селі немає світла, а відповідно немає води.

В наступному селі було дуже багато дітей, ми роздали 50 дитячих подарунків, 150 наборів солодощів від німецьких друзів, журнали ” Стежинка” та дитячі Біблії. Навіть довелося віддати останню Біблію, що була в авто, бо одній жіночці не вистачило….

Дякуємо працівникам ” Агапе Україна”, особливо нашим сміливим служителям Григорію Волощуку та Ігорю Годзінському за поїздки на Херсонщину. Дякуємо церкві ” Спасіння” ЄХБ за участь в поїздці диякона Сергія Литвинова.
Надзвичайно дякуємо всім, хто долучився фінансово чи в будь-який інший спосіб до поїздки. Серед них – церква “Фіміам”, церква ” Царство Боже”, лікар сімейної медицини Ксенія Волков, БФ “Переображення” в особі Павла Миронюка,
БФ «Менонітський центр» в особі Ольги Рубель, Релігійна організація “Українське місіонерське товариство “Світло на Сході”, Місійна книжкова фабрика « Християнське життя», християни з Європейського Євангельського Альянсу European Evangelical Alliance , Martinа Koninger, Axel Ermke, а також Felix Schulte , Poul Dalgaard.
Особлива вдячність християнам Schönblick Christliches Gästezentrum Württemberg та першій евакуйованій групі біженців з інвалідністю, які проживають в Schwäbisch Gmund.
Дякуємо за сприяння у вирішенні організаційних питань Волинська обласна державна адміністрація.
Якщо дозволить ГОСПОДЬ, наступна поїздка відбудеться в кінці квітня.