logo

Чергова поїздка в нові села Херсонщини, які розміщені на лінії розмежування

Зазвичай в цих населиних пунктах проживають старші люди, одинокі, люди з інвалідністю, сім’ї з дітьми , які не хочуть або не взмозі виїхати на безпечніші території. Живуть в постійній небезпеці, під частими обстрілами, без світла, без води , в частково зруйнованих будинках. Допомога волонтерів дуже важлива і необхідна, адже вони мають потребу в елементарних речах.
Кожен приїзд волонтерів, свідчить, що про них дбають і не забувають.

Щоразу під час поїздки ми привозимо людям продуктові набори, засоби гігієни, крісла колісні, миючі засоби.
Дітям даруємо набори солодощів та Нові Заповіти. Особливо необхідні родинам генератори. Ось і цього разу передали генератор сім‘ї , в котрій проживає дідусь після інсульту. Коли дідусь отримав омріяний ( такий необхідний) подарунок на радощах він плакав і декілька разів навіть сказав «Спасибі» , хоча майже не розмовляє.

Щиро дякуємо церкві ХВЄ «Спасіння» м. Луцьк за продуктові набори. Дякуємо німецьким партнерам і друзям Evangelische Allianz in Deutschland, Martina Köninger, Hüg Hugues, Axel Ermke, German Karatsev, , Frank Sodermanns Automobile GmbH , а також Felix Schulte , Poul Dalgaard за фінансову підтримку та гуманітарну допомогу.

Вдячні, вам друзі, за спільне служіння нашому народу, який щоденно переживає
жахіття війни.