logo

Допомога підтоплених регіонам Херсонщини!

Найбільшою техногенною катастрофою останніх десятиліть вважають підрив 6 червня Каховської ГЕС диверсійними групами російських військ. У зоні затоплення опинилися 80 населених пунктів Херсонщини. Життя тисячі людей опинилося під загрозою.

Волонтери ” Агапе Україна” , ризикуючи життям, вирушили з гуманітарною допомогою до населення, яке потребує особливої підтримки. Дуже боляче морально дивитися, як ворог знущається над мирними жителями Херсонщини, руйнуючи місцевість, житло, а саме головне людське життя.

Хоча вночі було ” гаряче” від постійних обстрілів все ж таки вдалося вранці роздати людям продуктові набори, миючі засоби, одяг, взуття, памперси, ролятори, крісла колісні. Передали в користування громаді , такий необхідний в даний час генератор. Люди зі сльозами на очах дякували благодійникам за допомогу.

Щиро дякуєм християнам Evangelische Allianz in Deutschland в особі головного секретаря та директора dr. Reinhardt Schink, Martina Köninger, Kurt Stozt за продуктові набори, солодощі, миючі засоби та генератор. Дякуємо сімейний лікар Ксенія Волкова за медикаменти. Дякуємо за дитячий одяг та взуття. Разом – ми сила, і спільними зусиллями, з Божою допомогою ми переможемо!