logo

🍂Холодної осені приємно згадувати події літа

«БЕЗСТРАШНі» – так називалася програма ретриту , який відбувся 20-24 серпня 2023 року в прекрасному гостьовому центрі „ Schönblick“, Німеччина для 30 сімей , які опікуються людьми з інвалідністю.

Проводили ретрит організації «Агапе Україна» та «Джоні й друзі» спільно з командою церков «Фіміам», «Спасіння» та « Джерело Життя».
Більшість родин, які відпочивали в ретриті , приїхали з України, подолавши довгу, важку дорогу. Для них це було велике свято серед війни, серед горя, серед болі. Батькі та діти , перебуваючи в християнській атмосфері любові, змогли перезагрузитися, відпочити та з новим зарядом позитиву повернутися до України.
Програма кожного дня була насичена та цікава. На довго в пам’яті залишилися приємні спогади про відвідування зоопарку в місті Штутгарт і прогулянка центром міста Швебіш-Гмюнд на день прапора України.

Всім сподобався вечір талантів, адже кожен учасник мав можливість продемонструвати свої здібності та таланти, якими щедро обдарував їх Господь.
Команда « Агапе Україна» щиро дякує всім хто долучився до проведення ретриту.
Надіємося, що з Божою допомогою це не останній наш ретрит. Молимося за мир в Україні.

Відгуки відпочиваючих:
«Ми дуже вдячні Богу за можливість відпочити в прекрасному містечку Швебіш – Гмюнд і в гостьовому будинку „ Schönblick“. Також дуже вдячні всім людям та організаторам, які змогли цей прекрасний відпочинок зробити для нас максимально комфортним.»
«Найбільше сподобалось доступність і відношення в Німеччині до людей з інвалідністю. Люди зовсім по іншому сприймають інвалідність, зовсім по іншому сприймають людей з інвалідністю, і це дуже тішить.»