logo

Пасхальна зустріч для дітей та молоді з інвалідністю

Пасхальна зустріч для дітей та молоді з інвалідністю (01.04.2023)

У перший день квітня в залі церкви «Фіміам» відбулася велика пасхальна зустріч, у якій взяло участь 55 сімей, де є дітки та молодь із інвалідністю.
Це було незабутнє свято, наповнене любов’ю та веселощами. Гості могли поспілкуватися, ласуючи смачними канапками й десертами. Зазвичай так бракує часу для ось таких задушевних розмов за чашечкою чаю чи кави.

Як і кожна зустріч вихованців студій «Творчість» та «Joy», ця теж не обійшлась без ігор. Як маленькі, так і дорослі охоче брали в них участь. Далі ж разом із гуртом прославлення славили Господа співом.

Ісус Христос – центральна Особа свята Пасхи. Тож, ділячись СЛОВОМ БОЖИМ, пастор Ткачук Олександр нагадав усім найголовнішу істину, яку слід пам’ятати: Ісус помер і воскрес, щоб врятувати нас від гріхів та дати нам вічне життя. А завершилась зустріч молитвою за Україну, наших воїнів-захисників та наші родини.
Ну, і яке ж свято без сюрпризів? Кожна сім’я раділа прекрасним подарункам від друзів із Німеччини. Сподіваємось, вони зроблять ці великодні дні ще теплішими й смачнішими.

Та пам’ятайте найголовніше – Христос Воскрес!