logo

Ретрит для біженців з інвалідністю в Бад Бланкенбурзі

“Нам дуже сподобався відпочинок, адже я вперше в житті купався в басейні, ми вперше з дружиною за три роки шлюбу відпочивали, а для двох сімей з нашої групи це взагалі перший табір в житті. Так хочеться знову зустрітися з людьми, які нам служили і повернутися в це чудове місце спокою і гармонії”- поділився враженнями про ретрит Дмитро Бурківський з м. Altenburg.

Біженців з інвалідністю разом з родинами , з 21 по 26 травня гостинно приймав Evangelisches Allianzhaus в місті Бад-Бланкенбург.

Влаштувати чудовий відпочинок вдалося завдяки Martina Köninger, Kurt Stotz, волонтерам ” Агапе Україна” та ” Молодь з місією”, а також фінансовій підтримці місії “Fliege”.

Учасники ретриту побували в стародавньому замку і відвідали музей порцеляни, релаксували під час спа салону , купалися в аквапарку, та насолоджувалися красою природи і співом птахів , сидячи біля гірської річки.

Ранкові біблійні імпульси з героями Біблії допомагали зрозуміти любов Бога до людей та Його участь у їхньому житті. Велику насолоду принесли для відпочиваючих студія «Музична терапія» та семінар ” Бачу, чую , відчуваю”, який навчав, як справлятися з стресом. Свідоцтва людей, під час вечірньої програми , підбадьорювали слухачів та відкривали характер дивовижного Бога.

Кожен з нас надихнувся і підбадьорився під час ретриту, але особливо приємно отримати слова подяки від учасників ретриту :

“Перебування у ретриті надихнуло нас та допомогло багато чого переосмислити в своєму житті.

Все було організовано і зроблено на найвищому рівні, починаючи з дороги, проживання і харчування та закінчуючи духовною частиною, спілкуванням і можливістю побачити замок, водоспад чи просто неймовірний вид з вікна!

Але не це стало найкращим моментом, тому що саме люди, яких вдалось побачити, з якими вдалось познайомитись і поспілкуватись і є той скарб, який назавжди залишиться в наших серцях, як найцінніший і найважливіший!”