logo

💥Сьогодні, 3-го грудня, у міжнародний день людей з інвалідністю, ми з радістю згадуємо…

💥Сьогодні, 3-го грудня, у міжнародний день людей з інвалідністю, ми з радістю згадуємо про початок не легкої, безумовно потрібної, корисної та благословенної Господом праці.

18 років тому при церкві “Фіміам” взяло початок служіння людям з інвалідністю , яке згодом розширилось в громадську організацію «Реабілітаційний комплекс “Агапе Україна”.
Для мене особисто це служіння є свідченням того, як церква може стати осередком змін у житті кожної людини.

👩‍🦽Після аварії, отримавши важку травму, я зіштовхнулась з труднощами котрі важко згадувати: депресія, страх, небажання жити далі, відчувала себе покинутою та не розуміла, що мені робити далі.
Бог послав свою допомогу через служіння людям з інвалідністю: фізична реабілітація зміцнила моє тіло, а духовна дала розуміння сенсу життя, прощення, мир, відчуття тощо, що ти потрібен і тебе люблять. У мене зʼявилася можливість працювати в логістичній сфері, також служити в таборах, брати участь в організації різних подій для людей з інвалідністю. Адже це важливо, що ми спільно можемо служити один одному.
💓У серці цього служіння Господь заклав любов. Кожен крок на цьому шляху став можливим завдяки рукам та серцям, що завжди готові для допомоги, у будь яких ситуаціях.
🙏🏼Щиро дякуємо всім хто працює на цій не простій благословенній ниві.
‼️Отож, хочу в цей день нагадати про важливість відкритості церкви до допомоги людям з інвалідністю . Нехай кожна спільнота буде прикладом того, як любов і турбота можуть змінювати світ, серця людей, даруючи шанс на початок нового життя💙💛

💥Юлія Окуневич