logo

У Карпатах відбувся Ретрит “Безстрашні” для військовослужбовців, котрі отримали поранення й травми, захищаючи кордони України від російського агресора.

У Карпатах відбувся Ретрит “Безстрашні” для військовослужбовців, котрі отримали поранення й травми, захищаючи кордони України від російського агресора. Організували його громадська організація Агапе Україна спільно з церквою Церква Фіміам . Підтримали ж його проведення міжнародна організація CMF International за сприяння June Johnson.

Упродовж п’яти днів відпочинку захисники з родинами насолоджувалися неймовірною природою Карпат. Хтось уже давно мріяв видертися на гору i нарешті зміг то зробити, а хтось – просто виспатися без постійних обстрілів і повітряних тривог чи сходити на тихе полювання.

Гарні враження у сімей та членів команди залишилось від візиту на Полонину “Перці”, де вони відвідали майстерки з гончарства, різьби по дереву й ковальству, погодували овець та кіз, а на завершення – побували на дегустації сирів.

Окрім того, щовечора на дорослих чекала цікава програма за участі сімейних консультантів Василини й Олександра Моткалюків зі Львова. Вони говорили про речі, які важливі для побудови гармонійних стосунків між чоловіком та дружиною, батьками та дітьми чи просто в колективі на роботі.

Відпочинок у теплій та дружній атмосфері минув дуже швидко. Тож сподіваємося, що ГОСПОДЬ подарує нову зустріч вже зовсім невдовзі.