logo

Відбувся Сімейний Ретрит для евакуйованих до Німеччини людей із інвалідністю

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України громадська організація «Реабілітаційний комплекс «Агапе Україна» спільно з партнерами з різних куточків світу евакуювали більше 600 осіб із інвалідністю та їхніми сім’ями до країн ЄС. Як би добре цим людям не було за кордоном, кожен із них сумує за домом, рідними й друзями. На жаль, багатьом уже немає куди повертатися, бо їхні міста й селища зруйновані рашистами.

Родини біженців особливо потребують спільності й спілкування з іншими українцями. Відтак, «Агапе Україна» та «Джоні й друзі» спільно з командою луцьких церков «Фіміам», «Нове життя» й «Слово життя» провели Сімейний Ретрит для них. Відбувся він у Християнському гостьовому центрі «Шонблік», що в Німеччині.

Психологічні тренінги, цікаві ігри й творчість, вечірні та ранкові програми, підбадьорення зі СЛОВА БОЖОГО, похід у зоопарк, сауна та басейн, прогулянки центром містечка Швебіш Гмюнд – все це чекало на дорослих та дітей, котрі завітали до Ретриту з різних куточків Німеччини. Тож цих кілька днів стали для них часом гарного відпочинку та відновлення.

Команда «Агапе Україна» висловлює щиру вдячність усім, завдяки кому Сімейний Ретрит міг відбутися, адже він став потужним благословінням для усіх учасників.💙💛