logo

Відсвяткували 5-ий День народження «Агапе Україна»

Відбулася святкова зустріч з нагоди 5-ї річниці Реабілітаційного комплексу «Агапе Україна». Команда, пацієнти та друзі закладу зібралися 25 червня 2021 року, аби подякувати БОГУ за першу «п’ятірку», досягнуті за цей час перемоги і плани на майбутнє.

Розпочалося дійство з відкриття фотосушки. Гості й працівники комплексу могли переглянути світлини та згадати найважливіші моменти з життя «Агапе» за ці роки. Далі ж на всіх чекала офіційна частина.

Найпершим  із річницею привітав Сергій Больчук. Саме він разом із дружиною Наталею, котра вже 20 років має інвалідність, довгий період часу молилися за можливість будівництва подібного комплексу.

– Нічого не народжується без виношування. Ми були вагітні «Агапе» з 2008 до 2016 року – 4 роки ідейно та 4 роки фізично, коли тривало будівництво, – зазначив Сергій. – Це було непросто, проте ГОСПОДЬ нам допоміг. Дуже радію, що можемо сьогодні зустрітися з вами на тому ж місці, що й п’ять років тому. Згадую, коли тоді ми вперше зібралися і думали, як будемо далі рухатися. Але за 5 років команда дуже виросла. Це – велике благословіння.

Гарний музичний супровід під час зустрічі забезпечив християнський гурт «Про ТЕБЕ», двоє із учасників якого, до слова, теж працюють в «Агапе». Важливою частиною події стала молитва благословіння команди комплексу. Її здійснив головний пастор євангельської церкви «Фіміам» Олександр Ткачук.

На завершення зустрічі всі присутні могли поспілкуватися за святковою вечерею та поласувати смачним десертом. Звичайно ж, не обійшлося і без спільного фото та невеличких подарунків на пам’ять про такий святковий день.